SMA Hastası Duru Bebek İçin Kula’da Kermes Düzenlendi « GYD Haber

27 Temmuz 2024 - 09:36

SMA Hastası Duru Bebek İçin Kula’da Kermes Düzenlendi

SMA Hastası Duru Bebek İçin Kula’da Kermes Düzenlendi
Son Güncelleme :

18 Ocak 2022 - 8:26

102 Görüntülenme

Hatice ve Mehmet Ali Sağlık çiftinin SMA Tip-1 teşhisi konulan kızları Duru Bebek için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Kula halkından geldi. Kula’da organize edilen kermese Kula’lı vatandaşlar ve Kula protokol üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ve Ak Parti Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Zeybek de kesemese katılarak desteklerini verdiler.

Kula Kaymakamı Kemal Duru yaptığı açıklamada “Duru yavrumuz için yapılmakta olan kermes kampanyasını vatandaşlarımızın yoğun ilgisi hepimizi mutlu etti, inşallah bebeğimiz için yapılan bu kampanyalar faydalı olur ve Duru bebeğimiz bu hastalıktan biran önce kurtulur, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptığı açıklamada “SMA Hatası Duru bebeğimiz için belediye olarak desteklerimiz devam ediyor yapılan kermese de katılarak hem dualarımız hem de desteklerimizle Duru bebeğimize inşallah faydalı olabiliriz, bugün desteklerini esirgemeyen hem de duaları ile Duru bebeğin sağlığına kavuşması için çapa gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca kermese katılarak destelerini esirgemeyen Kula Yerel basın mensupları Denge gazetesi İmtiyaz Sahibi Alalettin Yakın, Kula Haber gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen, Medya 45 haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Hikmet Sepet Duru Sağlık bebeğin sağlığına kavuşması ve oyuncakları ile oynaması için kermes alanında yoğun çaba göstererek katkı sağladılar.

Duru Bebek için yapılan kermesi yönlendiren ve satış yapan Hüseyin Çevik, Elif Karaman, Aslı Mala, Nuray Baştürk Develi, Işık Şadan kermesin çok faydalı olduğunu Duru bebeğin sağlığına kavuşması için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını etkinliklerin devam edeceğini dile getirdiler.